Σχετικά με Εμάς | Ntou.gr
Ntou.gr » Σχετικά με Εμάς

Σχετικά με Εμάς

Η ιστοσελίδα ntou.gr ανήκει στην εταιρία Διαδικτυακού Marketing “Digital Marketing Way LTD” με έδρα την πόλη Λεμεσός της Κύπρου (Διεύθυνση: Φραγκλίνου Ρούσβελτ 225, Tηλέφωνο Eπικοινωνίας: +357 77 772747).

Αναφερόμαστε σε προϊόντα και υπηρεσίες για τα οποία δεν είμαστε ούτε οι παραγωγοί ούτε οι άμεσοι προμηθευτές. Ουσιαστικά, αποτελούμε τους μεσολαβητές μεταξύ του επίσημου πελάτη (επίσημος προμηθευτής των προϊόντων) και του καταναλωτή (εσάς). Για το λόγο αυτό, σε περίπτωση που έχετε κάποιο παράπονο ή απορία σχετικά με το προβαλλόμενο προϊόν, αφήστε τα στοιχεία σας σε εμάς στην αντίστοιχη φόρμα στη σελίδα του προϊόντος και κάποιος εκπρόσωπος από το τηλεφωνικό κέντρο του πελάτη, θα επικοινωνίσει μαζί σας. Διαβάστε περισσότερα για την αποποίηση ευθύνης (Disclaimer) του www.ntou.gr εδώ.

Στόχος του παρόντος διαδικτυακού τόπου είναι να συλλέξει δημοφιλή προϊόντα και υπηρεσίες και να δώσει τη δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό να τα αποκτήσει σε ελκυστικές τιμές.

Αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τη λειτουργία του site μας ή οποιοδήποτε άλλο feedback, μπορείτε να μας αποστείλετε mail, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα: